torstai 10. tammikuuta 2019

Uusia taitoja

Tänään on kulunut itsenäisyyspäivästä viisi viikkoa. Viisi merkittävää viikkoa pentujen kasvun kannalta. Pennut ovat muuttuneet viidessä viikossa melkoisiksi seikkailijoiksi. Vauhti kasvaa ja koko ajan tutkitaan uusia paikkoja.

Kaikille pennuille on kodit tiedossa. Tämä kuuluu ehdottomasti hyviin uutisiin. Luopuminen tulee olemaaan todella vaikeaa, mutta jokaiselle pennuille on todella ihanat kodit tiedossa. Sanoisinko jopa ihan huippukodit, jossa pentuja jo odotetaan malttamattomina. 

Tarpeelliset taidot, kuten hiekkalaatikolla käynti, kiinteän ruuan syöminen ja sisarusten kanssa painiminen on otettu hyvin haltuun. Poseerata osataan tarpeen tullen, kuten alla olevista kuvista näkyy. Urhea Armas ja Leiskuva Lempi antaa siitä esimerkkiä.




Sinivalkoinen Sankari tekee tuttavuutta isojen kissojen raapimispöntön kanssa. Tuon pöntön pimeään nurkkaan muuten pikkukisssa pääsee hyvin piiloon. Nimimerkillä kokemusta on etsimisestä.

Kahdessa alimmaisessa kuvassa esiintyy pentueen cremevalkoiset tytöt. lannistumaton Lotta esittää hienoa hiekkiksellä käynti asentoa ja Koreilematon Kaunikki opettelee hyvää vaanimisasentoa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti