sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Vilkkuva pallo



Tätä mukavaa tammikuista viikonloppua on vauhdittanut kissojen leikit, jossa pääosassa on ollut vilkkuvan pallon metsästys. Hoitotoimenpiteiltäkään ei olla viikonloppuna säästytty. Pennut ovat saaneet matolääkitystä ja kynsihuoltoa, jota eivät kyllä arvostaneet pätkääkään, vaikka omasta mielestäni näin asian kanssa melkoisen paljon vaivaa. 

Ihana on ollut seurata koko lauman yhteistä pentujen hoitoa. Soma on edelleen ihana hoitotäti, joka todellakin rakastaa pentuja. Osallistuu imetyshetkiin Humun henkisenä tukena. Toki välillä hoitohommiin käytetään vähän rajumpiakin otteita, kuten viimeisestä kuvasta näkyy. 







Luonnon valo saa ihmeitä aikaan niin ihmisen mielelle, kuin kissanpentujen väreillekkin. Olen täällä ihmetellyt kirkkaassa päivänvalossa, että kuinkas näille cremevalkoisille tytöille on ilmestyny nenään pieniä kauneispilkkuja, kuten myös varpaisiin. Puhumattakaan sitten Lempitytöstä, jolla on ihana creme nenän päälinen ja viiksityynyissäkin on kivasti väriä. Aiemmin tosiaan näytti, että kaikkien tyttöjen kasvojen valkoinen osa on pelkästään valkoinen. 

Alla kuvia pentujen leikeistä. Ensimmäisessä kuvassa Somaakin hiieman leikityttää, kun on tarvinnut mennä putkeen vahtimaan pentujen touhuja. Taustalla lauman vanhin Madam Pöly vahtii omalla arvokkaalla tavallaan. Kuvasarja päättyy siihen, kun Armas yrittää uhitella äidilleen, mutta luonnollisesti äidin auktoriteetti oli vahvempi. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Armaksella on autuas ilme, kun pääsi osallistumaan emon maitobaariin.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti