sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Vauhdikas viikonloppu

Vauhdikas viikonloppu takana. Paljon ihania kohtaamisia. Vieraina niin kissaihmisiä, kuin sukulaisia. Oli ilo esitellä tämä vauhdikas viisikko niin vanhemilleni, sisaruksien perheille ja kissakavereillekkin. Näin ne kissanpennut vaan yhdistää ihmisiä. 

Pentujen kehittyminen on huimaa. Verhoissa osataan jo kiipeillä, mikä ei tietysti ole minusta niin ihastuttava taito, mutta taito kuitenkin. Kaikki lelut on otettu haltuun. Huiskat ja hiiret, kuten pallotkin on testattu ja suosikiksi on noussut sulkalelut. Humulla on kova homma pitää lauma kuosissa, mutta onneksi Soma toimii välillä lauman vartijana. 





Armas parka on joutunut sisarustensa ahdistelemaksi. Ensiksi Lempi kuiskuttelee jotain korvaan, vai katsooko kenties tarpeelliseksi hieman hoitaa veljensä hygieeniaa. Alemmassa kuvassa Kaunokki saa tuntea Armaksen potkuvoiman niin etu-, kun takatassujenkin suhteen.

Väsyneitä ne on kissanpennuutkin hulinaviikonlopun jäljiltä. Kempeleen tytöt Lempi ja Lotta näyttävät vetääntyneen pesäänsä. Lottaa hieman haukottaa ennen päiväuniaan. 





Armaksesta on ollut mukava viikonloppu, kun niin kovin hymyilyttää :) Sankari ihmettelee omaa varjoaan, vai liekkö kummastelee tuota talven valoilmiötä, aurinkoa. Sitäpä ihmettä nä pennut eivät vielä ole aiemmin tavanneetkaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti