sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Koulutusviikonloppu

Viikonloppu on sujunut lemmikkimessujen ja kissanäyttelyn merkeissä. Molemmat päivät messuilla antoi innokkaalle kissanhoitajallemme hyviä ideoita kissojen koulutuksesta. Toiminnan tyttönä piti tietenkin heti laittaa toimeksi... Eihän siinä auttanut, kun tätin kaivaa kuvettaan ja pian oli hankittuna naksutinta, lyhyttä huiskalelua ja kissan herkkuja ainakin kolmea sorttia.

Meillä on nyt  opeteltu positiivistä vahvistamista ja sen merkitystä kissan koulutukseen. Mukavaa on ollut ja kissat ovat hyvin tyytyväisiä, sillä herkkuja on ollut tarjolla runsain mitoin. Emäntäkin on ollut hyvin tyytyväinen viikonloppuun, sillä olen kokenut hyvin paljon positiivisia kohtaamisia kissanäyttelyssä. Ihana oli taas pitkästä aikaa tavata kissaihmisiä oikein runsain mitoin.

Kissanhoitaja on lähtenyt kotiin valmistautumaan kouluviikkoon ja kenties siinä sivussa löytää taas hyviä kissan koulutusvinkkejä. Kissat ovat hyvin rentoja ja väsyneitä. Kenties sulattelevat oppimiaan uusia taitoja.



Kaunokki ottaa rennosti, mutta Soman tarkka katse on suunnattu kohti parveketta. Josko pääsisi vähän haistelemaan kevättä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti