torstai 14. helmikuuta 2019

Ystävänpäivänä

Ystävänpäivän ilta yhdeksän kissan seurassa. Ihan parasta, viehättävintä ja kauneinta seuraa mitä voi ystävänpäivänä saada. Kehräystä, leikkiä ja painia ja taas kehräystä, leikkiä ja painia. Tämä rutiini jatkuu, kunnes uni tulee ja sitten onkin jo nälkä ja taas kehräystä, leikkiä.... Siinäpä tärkeimmät kissanpennun ystävänpäivästä. Olen kyllä onnekas, kun olen saanut näin ihanat pennut kotiamme sulostuttamaan. Miten nopeasti pötkylöistä on kasvanut vaanimista harjoittelevia pikkukissoja.  

Tänään ystävänpäivänä haluankin taas kerran nostaa esille tämän ihanaakin ihanamman emomme Humutytön. Humun, jonka sydän on täyttä kultaa ja emon vaistot ihan priimaa. Kerrassaan upeasti Humu on hoitanut koko pentuprojektin. Hoivannut, hellinyt, opettanut, vahtinut ja ennenkaikkea luottanut toisiin lauman kissoihin. Niin rakastettava Humutyttö.



Kissanpennut ovat tuoneet elämääni uusia ihmisiä, joiden kanssa varmasti tullaan vaihtamaan vielä monet ystävänpäiväterveiset. Jollain tavalla nämä ihastuttavat ja välillä vihastuttavatkin kissat yhdistävät ihmisiä. Vaikka kissat eivät olekkaan laumaeläimiä, niin on mukava, että kissaihmiset viihtyvät toistensa seurassa.

Unohtamatta tietenkään kaikki muita ihania ja rakkaita ystäviä, joista osa on kulkenut seurassani jo vuosikymmeniä. Olette elämän suola ja sokeri! Ihanaa on ollut myös tavata teitä useammin pentujen vetovoiman takia.

Tässä aurinkoisena päivänä kuvattuna Armas aurinkoinen ja ah niin kaunis Lempiprinsessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti