sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Pentujen vauhti kiihtyy ja valokuvaajan hermot kiristyy...

Pennuilla ikää yhdeksän viikkoa ja vauhti alkaa olla kohillaan. Ei ole enää sellaista paikkaa mihin pennuit eivät pääse. Kehitys on huimaa. Emo opettaa uusia taitoja metsästyksen suhteen ja seuraaavassa käänteessä imettää pentujaa ja pennut ovat niin kovin tyytyväisiä ja kehrää.

Pieniä kepposiakin osataan jo tehdä. Verhot ovat saaneet kyytiä, mutta toistaiseksi kuitenkin verhot ovat vielä pysyneet ylhäällä. Myös huovutettu seinävaate kuuluu niihin asioihin, joita pennut välillä hieman asentelee uuteen asentoon. Itse tykkäisin, että se on parhaimmillaan seinällä, mutta pentujen mielestä sen kuuluu retkottaa sohvalla. 

Kuvassa Kaunokin taidonnäyte siitä miten näppärä tyttö osaa vedellä verhoa uuteen kuosiin jopa kaapin päältäkin.






Kuten kuvasta näkyy meno on vauhdikasta ja kuvaaminen hankalaa, kun pennnut ovat hereillä. Armas siinä katselee, kun Kempeleen tytöt vähän ottaa mittaa toisistaan. 

Meillä on ollut viikonlopun kissanhoitaja vierailulla ja tiedoksi vaan Kempeleeseen, että Lotta on pelannut Helmin kanssa useaan otteeseen pelejä tabletilla. Liekkö tulee peliriippuvaiseksi jo ennen luovutusikää.



Parhaat kuvat pennuista saa joku nukkuvana tai juuri hetki ennen nukahtamista. Sain kuitenkin Armaan ja Sankarin ikuistettua hauskoista kuvakulmista. Armas juuri ennen hyppyä ja Sankari tutkimusmatkalla lipaston päällä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti