lauantai 22. joulukuuta 2018

Emon vapaa lauantai

Tänään päätti Soma antaa emolle hieman laatuaikaa ja otti hoitovastuun pennuista. Liekkö katsellut nuoren äidin lommoposkia ja pönköttäviä lonkkaluita ja päättänyt ottaa hoitovastuun hetkeksi. Joulumieli valtaa hieman itsepäisemmänkin kissan. Humutytön on lämmin makoilla pesän perällä ja keräillä voimia tuleviin joulukiireisiin.

Eilinen päivä oli merkittävä Sinivalkoisen Sankarin kohdalla, sillä pentua kävi viehättävä perhe katsomassa. Perheellä sykkii sydän kissoille, joten yhteinen sävel löytyi helposti. Pentu hurmasi perheen ja hän muuttaa aikanaan ihana ison harmaan kissaherran kaveriksi. Ja tietysti mikä parasta Sinivalkoinen jää Jyväskylään. Sankari on alla olevassa kuvassa Soman edessä.




Pentujen tyytyväisestä ilmeestä päätellen Soma on oiva hoitotäti. Otteet Somalla on hieman rajummat mitä emolla, mutta eipä sekään tunnu pentuja haittaavan. Puhtaiden pentujen onkin hyvä harrastaa hieman pentumaista sosiaalista toimintaa. Siihenhän kuuluu kunnon painit ja hieman päälle söpöstelyä. Sellainen on kissanpennun lauantai.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti