sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Itsenäisyyspennut kaksi vuotta. ONNEA!

 Aika kuluu vauhdilla. Kaksi vuotta sitten juuri ennen linnanjuhlien alkua Humu sai suuren urakkansa suoritettua ja pesässä oli viisi ihanaa pentua. Emo oli väsynyt, mutta silmin nähden onnellinen. Sinä vuonna itsenäisyyspäivänä linnanjuhlat oli ihan toissijainen asia. Kaikki huomio ja ihastelu kohdistui pentupesään.

Siitä alkoi ihanan viisikon pentuaika, Aikanaan kaikki pennut saivat mitä ihanimmat kodit, joissa pennuista sai kasvaa täysivaltaisia perheenjäseniä omiin koteihinsa. Sankari jäi Jyväskylään ja häntä oli odottamassa hieno harmaa herra Höbe ja myöhemmin kotiin on muuttanut kiharakarvainen Arri-poika. Lotta ja Lempi pääsivät samaan kotiin ihanan perheen lellikeiksi. Tytöistä tuli pohjoissuomalaisia. Armas suuntasi pääkaupunkiseudulle. Armas kepposteli ensiksi yksikseen, mutta nykyisin hänellä on hieno musta eurooppalaispoika leikkikaverinaan.

Tässä alla kuvakoelmaa pentuajasta, jota on ihanan muistella näin harmaana itsenäisyyspäivän aamuna. ja samalla jo hieman psyykkisesti valmistautua Kaunokin synnytykseen , jonka aika on jo viikon kuulutta. Elämme siis jännittäviä aikoja...















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti