sunnuntai 13. joulukuuta 2020

12.12.2020 syntymäpäivä

12.12 on ollut aiemminkin tärkeä päivä, sillä se on serkkuni syntymäpäivä. Tänä vuonna se kuitenkin sai aivan uuden merkityksen. Kaunokin ja Sonin pennut syntyivät aamuyöllä 12.12.2020. Yö meni valvoessa kätilön hommia suorittaen, mutta aamulla pesässä odotti viisi toinen toistaan ihanampaa pentua.  

Nuori emo ei oikein meinannut ymmärtää homman jujua. Pyöräytti ensimmäisen pennun keittiön matolle. Putsasin pennun ja annoin sen Kaunolle pesään, jossa hän odotteli kaikessa rauhassa. Hetki meni, kunnes emo tajusi alkaa nuolemaan pentua. Lopun synnytyksen Kaunokki hoiti hienosti itse.

Pesässä meillä on kovin värikäs porukka. Kolme ihanaakin ihanampaa sinikonnaa, joista kolmella on valkoista ja yksi tummenpi tapaus ilman valkoista. Porukassa on yksi cremevalkoinen poika, jolle taisi tulla kova urakka, kun pitää nuo kilpparisiskot saada kuriin. Kilpparithan ovat tunnetusti kovin eläväistä porukkaa

Nyt vaan toivotaan pikkukissoille onnellisia pentupäiviä ja kasvuvoimaa. Ja tietenkin kaikkein tärkeintä on löytää pennuille juuri ne oikeat rakastavat kodit.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti