sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Tytöt matkalla pohjoiseen

Tänään on päivä, jolloin viisikon tytöistä Lempi ja Lotta matkaavat omaan kotiinsa Kempeleeseen. Mukavaa, että tytöt pääsevät samaaan kotiin ja saavat keksiä kepposia yhdessä. Sanonta "kaksin aina kaunihimpi" pätee hyvin tässäkin asiassa.

Tytöillä on kotiutumisessaan tukenaan ihana perhe. Pikkutytöt, jotka osaavat hienosti leikittää huiskalla pentuja ja herkkunappien antaminenkin onnistui jo hienosti. Puhumattakaan perheen nuorista miehistä, joilla on tietoa ja taitoa kissojen hoidosta yllin kylllin. Oli niin ihana kuulla, kun toinen pojista totesi, että tämä on hänen paras hiihtoloma ikinä! Tiedän, että näitä tyttöjä on odotettu niin paljon, joten se tekee luopumisen kasvattajalle aina pikkuisen helpommaksi.

Lyydian Leiskuva Lempi, Lempityttöni, kuten häntä aina nimitän on mitä hurmaavin villikko. Lempi on ollut aina valmiina pieneen huiskaleikkiin. Ulkonäoltään minun silmään täydellinen sinikonna, Ehdottomasti tyttöpennuista villein ja rohkein tapaus. Pentu, joka sai minut aina hyvälle tuulelle, kun näin hänen hauskan naamansa. Liekkki otsassa ja creme nenu.





Lannistumaton Lotta, tuo herttaisimmista herttaisin tyttö. Lotta on käynyt iltaisin nuolemassa kasvoja ja muutenkin Lotta on se pentu, joka aina on halunnut olla lähellä ihmistä. Lotalle on ollut hyvin helppo menettää sydämmensä. Lotan värijakauma ei ole täydellinen, koska maalari ei muistanut maalata tytölle valkoista ihan tarpeeksi, mutta sehän ei tee tytöstä yhtään sen vähempiarvoista. Lotta korvaa ihanalla herkällä luonteellaan kaikki puuttuvat valkoiset moneeen kertaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti