torstai 28. helmikuuta 2019

Itsenäisyyspäivästä Kalevalan päivään

Siniristiliput liehuvat hienosti saloissaan Kalevalan päivän kunniaksi. Ehkä myös juhlistavat samalla meidän sinivalkoisen Sankarin lähtöä omaan kotiinsa. Sankari on iso poika, joten hän on kyllä valmis muuttamaan kaupungin toiselle puolelle ihanan ison Höbe kissan kaveriksi. Kasvattajalla on haikea olo, mutta samalla onnellinen siitä, että poika saa mitä parhaimman kodin.

12 viikkoa Itsenäisyyspäivästä Kalevalan päivään. Se on käynyt varsin selväksi tämän pentuprojektin kanssa. Projekti on ollut kovin kiinnostava ja antoisa. Olen saanut nauttia ihanan viisikon kasvun seuraamisesta. Kaikki on mennyt hyvin ja pennut ovat valmiita ilahduttamaan omia perheitään. Ihana projekti, joka alkoi liputuksella ja luovutusiän saavuttamistakin juhlitaan liputuksella. 

Sankari alias Lenni on pennuista isoin. Poika rakastaa juosta ja painia sisarustensa kanssa. Välillä jopa haastaa emoaan pieneen juoksukilpailuun. Sankari on kovin ystävällinen, mutta rohkea pikkukissa, jota kiinnostaa rappukäytävä, parveke ja lattiaharjat. Harmi vaan, että  hänen apu ei lattian lakaisuun ole kovin tervetullutta, sillä tahtoo tulla enemmän sotkua Sankarin auttaessa. Tässä alla kuvia Sankarista 12 viikon varrelta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti