torstai 31. tammikuuta 2019

Pentupönttö

Postipoika toi eilen Zooplussan paketin, josta löytyi pennuille tuollainen pieni ja sievä pentupönttö. Meillä on jo yksi hieman isompi pönttö, joka on pentujen ja meidän pullean Soman suosikki. Sattuneista syistä tuo kaunis pullukka viettää päivät omassa yksiössään oman pönttönsä kanssa, niin päätettiin hankkia pennuille oma. Somalla nimittäin vyötärö kasvaa siihen malliin, että penturuokatarjoilu on ollut paras lopettaa päivien ajaksi, kun olen töissä.
Onhan tämä uusi ja pienempi pönttö Somalle säälittävän pieni, mutta piti vaan ängetä testaamaan. Olisi nimittäin Sompan mielestä huonompi homma, jos pennuilla olisi parempi pönttö.

Punnitsin tänään pennut sen kunniaksi, kun täyttävät  kahdeksan viikkoa. Kaikki pennut painavat jo yli kilon. Onhan niillä toki vielä vähän massaa kerättävänä, että olevat Soman mitoissa, joka on todella isokokoinen naaras. Nyt jopa vähän liiankin iso.






Keitä ne on ne Sankarit, ne kiipeilijä Sankari kissat... Toiset tyytyy pentupönttöön, mutta Sankari onkin jo valloittanut korkean kiipeilypuun yläpesän. Sinivalkoinen menee ketterästi korkeuksiin, kun Lempi, tytöistä rohkein vielä haaveilee yläpesästä. Epäilen, että viimeistään viikonloppuna Lempi valloittaa kiipeilypuun. Tyttö on kovin nopea oppimaan.





Humutyttö, tuo superemo jaksaa edelleen hoitaa ja huoltaa pentujaan. Kaikesta näkee, että Humu on hyvin onnellinen pentujensa kanssa. Välillä tulee hakemaan ihmisiltä rapsutuksia, mutta pääsääntöisesti haluaa olla pentujensa luona ja seurata heidän touhujaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti