lauantai 15. joulukuuta 2018

Hoitotäti

Tänään uskaltautui kotikissamme Soma menemään ensimmäistä kertaa pentupesään. Humu on kovin kilttiemo, sillä hyväksyi Soman hoitotädiksi muitta mutkitta. Isoimmalla poikapennulla on hieman jo silmät auki, Pikkuhiljaa pentujen maailma alkaa avartumaan, kun näkevät minkälaiseen huusholliin ovat putkahtaneet keskelle jouluhulinoita. 

Mielenkiinnolla odotan pentujen silmien avautumista, sillä ne todellakin antavat suuresti ilmettä noihin mögertäviin pötkylöihin, joita nuo ihanuudet vielä ovat. 


Hieman varovaisesti Soma aluksi peruutti pentupesään. Ilme on hieman hämmentynyt ja vaivaantunut. Ei oikein tyttö tiedä kuinka tässä kuuluisi olla.

Hieman myöhemmin hoitotädillä olikin jo vauhti päällä ja kilpparitytön pissatus kävi kuin vanhalta tekijältä.


Pentueen herttaiset siniset. Sisko ja veli. Sinikilppari on supersöpö, koska tuo naaman värijakauma on niin kiva. Tästä tytöstä erityisen rakkaan minulle tekee  meidän yhteiset ensimmäiset minuutit. Olen niin onnellinen, että onnistuin saaman tytön virkoamaan ja saan seurata sen kasvua ja kehitystä.

Sinivalkoinen on taas hyvin miehekäs tapaus. Näkee heti, että on selvää kolliainesta. Sinivalkolisella on pentueen kovin ääni ja se myös käyttää sitä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti