tiistai 13. marraskuuta 2018

Kehräämö

Humutyttö kuuluu niihin onnellisiin kissoihin, joka sai loppujen lopuksi syntyä lämpimääm sisätilaan ja sai kaiken tarvitsemansa hoidon ja huolenpidon. Kuten sisaruksensa ja emonsa.

Humun äiti loukutettiin tiineenä luonnosta Kauhavalla. Ajankohta oli kevään riemukas juhla, joten emo sai luonnollisesti nimen Vappu. 23.5.2017 Vappu synnytti neljä pentua Kehräämössä, joka on löytökissojen koti Kauhavalla. Kehräämössä Humu ja sisaruksensa varttui hyvässä hoidossa luovutusikäisiksi kissoiksi. Tuhannesti kiitoksia Kehräämö!

Käy ihmeessä tutustumassa arvokkaaseen eläinsuojelutyöhön Kehräämön facebooksivuilla. Linkki alla.



Kuva Elisabeth hemming
Kehräämössä oli samaan aikaan toinenkin pentue, jonka emo oli myöskin luonnosta loukutettu naaras. Tässä kuvassa kaikki kymmenen pentua toisen pentueen emon Nellin hellässä hoidossa. Humun sisarukset ovat nuo kolme blondia Humun vasemmalla puolella.

Kuva Elisabeth Hemming
Yäkuvassa Humu on veljensä kanssa päiväunilla. Alla olevassa kuvassa Vappu-emo pentueen tyttöjen kanssa samassa korissa söpöilemässä.

Kuva Elisabeth Hemming
Kuva Elisabeth Hemming
Yläkuvassa kuusi kookasta pentua on ahdistanut Nellin  maitobaarikseen. Alakuvassa Humu ja Nellin pentueen punainen ja creme pentu. Pentueilla oli ikäeroa vain kahdeksan päivää.
Kuva Elisabeth Hemming

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti