keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Humun sulhaspoika


Lumihelmen Jokapoika on creme uros, jota kutsutaan tuttavallisemmin Simbaksi. Simba omaa hyvän turkin ja kivan profiilin. Juuri nuo ovat hyviä ominaisuuksia meidän Humutytön sulhaselle, koska juuri näissä kohdissa Humulla on ulkonäöllisesti hieman puutteita.

Niin Simba, kuten Humukin omaavat kivan luonteen. Toivon, että pennut perisivät vanhempiensa luonteen ja aikanaan pääsisivät hurmaamaan omistajansa, olisivat terveitä ja eläisivät onnellisen lemmikin elämän täysivaltaisena perheen kissajäsenenä.

Oli itsestään selvää, että Humulle täytyisi löytää yksivärinen sulhanen. Valkolaikkukasvattajia on niin vähän, ettei ole järkevää yhdistää näitä linjoja, joka taas kaventaisi pentujen jatkokäyttöä. Yksivärinen poika tuo oman lisänsä valkolaikkujen geenipooliin ja näin vie taas pienen askeleen kasvatusta eteenpäin. Nyt vaan peukut pystyyn, että syntyy pentuja joissa on tarpeeksi valkoista. Toiveissa olisi, että pennuista löytyisi joku mallikas eurooppalainen, joka taas aikanaan veisi valkolaikkukasvatusta eteenpäin.

Tässä linkki Jokapojan sukutauluun      ja tästä linkistä Lumihelmen kissalaan







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti