lauantai 17. marraskuuta 2018

Aurinkoinen marraskuun lauantai

Vihdoin näkyi aurinko. Kissojen kuvaus onnistuu paljon paremmin, kun on valoa ja vapaapäivä. Tänä aurinkoisena päivänä olen erikoisen onnellinen, että meidän vanhus on tällä hetkellä virkeä. Silmissä on vanha Madam ilme! Eikä katseessa näy merkkejä luovuttamisesta. Vanhat kissat ovat ihan parhaita!



Humu suostui jopa hieman poseeraamaan, mikä on kovin harvinaista. Ehkä tuo mahan koko jo hieman rauhoittaa menoa. Vai saikohan aurinko Humpankin hyvälle tuulelle.



Lauman paksuturkkisin uskaltautui ulkoilemaan. Naakat naapuritalon katolla viihdytti Somaa. Naakat raakkui ja Soma naksutteli innoissaan. Onneksi Soma osaa pyrkiä sisälle, kun alkaa tassuja paleltamaan.



Pentupesä hankittiin, että Humu voisi totutella siihen. Tänään sen valtasi Kaneli. Siellä on mainio suorittaa pesu ennen päiväunia. Eipähän mene pesän aika hukkaan.


Isosta vatsasta huolimatta Humu on kovin aktiivinen. Kiipeilypuu kiinnostaa edelleen ja leluja Humu hakee mielellään lasipurkeista. Huomenna olisi punnituspäivä. Viimeksi vaaka näytti plussaa 690g. Saapa nähdä paljonko on tullut viikon aikana lisäystä... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti